MENU

 YDP Dato' Sharuddin bin Jali, DIMP., SMP.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera kepada semua pengunjung Portal Rasmi Majlis Daerah Jerantut. Syukur ke hadrat illahi kerana dengan limpah rahmat-Nya Portal Rasmi Majlis Daerah Jerantut dapat dibangunkan dengan jayanya. Kehadiran Portal Rasmi ini merupakan satu langkah ke hadapan dalam mengharungi era Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) yang terkini dan menjadi semakin penting dalam menyahut seruan kerajaan ke arah pembentukan kerajaan elektronik (e-Government). 

Portal Rasmi Majlis Daerah Jerantut ini bukan sahaja menyediakan kemudahan maklumat, tetapi menjadi saluran kepada pencetus minda kepada penerima dan penyampai. Atas kesedaran terhadap perkembangan dan pembangunan yang pesat dan semakin penting, Majlis Daerah Jerantut juga tidak mahu ketinggalan untuk terlibat sama dalam kemajuan teknologi maklumat terkini. 

Di harap dengan pelancaran Portal Rasmi Majlis Daerah Jerantut ini, akan memudahkan para pengguna khususnya penduduk di Majlis Daerah Jerantut ini untuk mendapatkan maklumat-maklumat yang dikehendaki. Dengan ini juga diharap pengunjung Portal Rasmi Majlis Daerah Jerantut ini dapat memberi maklumbalas serta pandangan bagi meningkatkan dan memantapkan lagi Portal Rasmi Majlis Daerah Jerantut ini dan seterusnya meningkatkan taraf pembangunan daerah Jerantut. Pandangan dan idea-idea atau sebarang masalah boleh e-mailkan ke ydp@mdjerantut.gov.my.

Sekian, terima kasih.

YH. Dato' Sharuddin bin Jali, DIMP., SMP.

Yang Dipertua
Majlis Daerah Jerantut